De Naakte Antilliaan

Archell, gepassioneerd door verhalen, heeft op latere leeftijd de kracht ervan ontdekt. Als meester in het doorbreken van schaamte en taboes, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om erover te praten.

 

Als kind leerde Archell zichzelf onderdrukken, wat later als dertiger tot een innerlijke strijd leidde. Hij doorbrak deze negatieve spiraal door zijn eigen schaamte en taboes te verwerken in zijn voorstelling "De Naakte Antilliaan". Niet alleen voor hem, maar ook voor het publiek betekende dit een doorbraak.

 

Tijdens de voorstelling begonnen mensen spontaan hun eigen verhalen te delen. Na afloop werd Archell overspoeld met reacties van herkenning en een sterke behoefte om ook persoonlijke taboes te doorbreken. Hij ontdekte de kracht van kwetsbaarheid en toonde anderen dat het werkt.

 

Op 1 maart 2014 ontving ik het eerste exemplaar van mijn boek uit handen van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn levensverhaal heb kunnen opschrijven. Tijdens het schrijfproces kwamen zowel pijnlijke momenten als kostbare herinneringen naar boven. Nu zijn al die ervaringen vastgelegd in een boek, compleet met prachtige foto's van vroeger en nu. Ik ben enorm blij met het resultaat. In 2016 verscheen zelfs een tweede druk. Trots!


De Naakte Antiliaan Boek

  


De Naakte Antilliaan

 paperback

 

€ 14,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

KVK -nummer: 50029215

CONTACT

info@archell.nl