De Naakte Antilliaan

Archell heeft een passie voor verhalen en dat komt omdat hij op latere leeftijd de kracht hiervan heeft ontdekt. Het beste medicijn tegen schaamte en taboe is erover praten en dat kan hij als geen ander.

 

Als kind heeft hij geleerd om zich niet te uiten en daardoor kwam hij in strijd met zichzelf als dertiger. Hij doorbrak een negatieve neerwaartse spiraal door zijn schaamte en taboes te verwerken in de voorstelling De Naakte Antilliaan. Dit was niet alleen voor hem een doorbraak maar ook voor zijn publiek.

 

Tijdens de voorstelling begonnen mensen spontaan hun eigen verhaal te vertellen. Na afloop werd hij bestormd met reacties van herkenning en een grote behoefte om ook zelf over persoonlijke taboes door te praten.

Hij kwam achter de kracht van kwetsbaarheid en heeft aan anderen laten zien dat het werkt.


Boek

 Op 1 maart 2014 kreeg ik het eerste exemplaar overhandigd van de burgemeester van Rotterdam, de heer Aboutaleb. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn levensverhaal heb mogen opschrijven. Met het schrijven kwamen soms pijnlijke momenten weer naar boven. Maar ook hele mooie en dierbare herinneringen. En nu is het allemaal vastgelegd in een boek. Met heel veel mooie foto's van vroeger en nu. Ik ben er heel erg blij mee. Eind 2016 is een tweede druk verschenen. Trots!


De Naakte Antilliaan

 paperback

 

€ 14,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

KVK -nummer: 50029215

CONTACT

info@archell.nl