Catwalk Challenge

Catwalk Challenge is de enige methode die jou een kunstenaar maakt met je eigen levensverhaal. Het is voor mensen die zich schamen voor wat ze in hun leven hebben meegemaakt. Omdat mensen zich op social media vergelijken met anderen die wel een perfect leven lijken te hebben. In een tijd waar we juist behoefte hebben aan echte verbondenheid.


Catwalk Challenge is een intensief begeleidingstraject voor persoonlijke groei en empowerment. 

 

Op de Catwalk van Catwalk Challenge gaat het niet om het laten zien van je uiterlijke schoonheid maar om het tonen van je innerlijke kracht. De deelnemers van Catwalk zijn geen fotomodellen maar rolmodellen.

 

Catwalk Challenge heeft tegelijkertijd een hoog therapeutische waarde. Archell begeleidt deelnemers in het vinden van hun kracht, het tonen van hun kwetsbaarheid en het overwinnen van hun schaamte. De deelnemers vertellen hun verhaal op de Catwalk voor een klein en besloten publiek in een huiselijke setting. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde komen: huiselijk geweld, detentie, seksueel geweld, het verlies van een kind, schuldenproblematiek, een kind met een licht verstandelijke beperking en interculturele relaties.

 

Inmiddels organiseert Archell de Catwalk Challenge voor allerlei groepen m/v waaronder scholen, uitkeringsgerechtigden, ex-gedetineerden, jongeren, professionals en het bedrijfsleven.

Nieuwe reeks Catwalk Challenge workshop start op 27 sept 2018

 

Dit keer met het thema huiselijk geweld.

Heb je altijd al ergens een gevoel gehad dat je wilde praten over huiselijk geweld of kindermishandeling maar misschien nog nooit gedurfd? Of wil je echt begrijpen hoe het voelt om het mee te maken?

 

In deze nieuwe reeks van Catwalk Challenge vertelt een ervaringsdeskundige haar ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling op de Catwalk. Vervolgens wordt je door Archell meegenomen in het overwinnen van je schaamte, het tonen van kwetsbaarheid en het vinden van je kracht. Catwalk Challenge is intensief en daarom is er een minimum leeftijd van 16 jaar.

 

Datum & tijd: 27 sept 2018. 19.00 uur - 21.30 uur

Locatie: Katendrecht, Rotterdam

Maximum aantal deelnemers: 15

 

 

 

€ 20,00

  • Beschikbaar


CONTACT

ruud@hethuisvanasporaat.nl

010 304 55 55